Tryaterspecial in Bellevue

Wie de reis naar Friesland niet wil ondernemen om de voorstellingen van het Friese gezelschap Tryater te aanschouwen, kan begin februari terecht in Theater Bellevue in Amsterdam. Daar zijn in één week vijf producties van Tryater te zien. Op 31 januari wordt het spits afgebeten door Diplodocus Deks, op 1 en 2 februari gevolgd door Jan Arendz in Arendz’ Arends. Op donderdag 3 februari is Discopigs te zien. In Van de Stêd en it libben  worden 70 personages opgevoerd, gespeeld door het hele ensemble van Tryater. Deze voorstelling is op vrijdag 4 en zaterdag 5 februari te zien. Stampot Schmidt is op zondagmiddag 6 februari de uitsmijter. Meer informatie over de voorstellingen vindt u op deze site.

Lees ook:11.000 bezoekers voor 11-Stêdetocht
Lees ook:Derde seizoen voor voorstelling over dominee Zelle
Lees ook:Orkater genomineerd voor Toneel Publieksprijs
Lees ook:Maarten van Roozendaal ziek
Lees ook:Toneelgezelschap veroorzaakt kettingbotsing

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>