Kerstcadeaus ruilen voor een avondje theater

Na het grote succes van vorig jaar steken de negen Noord-Hollandse theaters dit jaar wederom de koppen bij elkaar. Iedereen die niet tevreden is met zijn kerstpakket of kerstcadeau kan dat ruilen voor een avondje theater. Vanaf woensdag 29 december kunnen de geschenken worden ingeleverd bij de kassa´s van de grote theaters in Hoorn, Purmerend, Zaandam, Beverwijk, Den Helder, Hoofddorp, Ijmuiden, Alkmaar en Heerhugowaard. In ruil hiervoor krijg je  twee vrijkaarten voor een verrassende voorstellingen. De ingeleverde geschenken komen ten goede aan de Voedselbank.

Er gelden een paar regels: alleen nieuwe geschenken worden aangenomen. Het in te ruilen cadeau moet in de originele verpakking of met label worden ingeleverd. Er mogen geen etenswaren met beperkte houdbaarheidsdatum worden ingeleverd en geen dieren of planten. En voor alle geschenken geldt: ruil alleen een cadeau waar je een ander een plezier mee doet. Alle ingeleverde cadeaus gaan rechtstreeks naar de Voedselbank.

Meer informatie: www.nhtheaters.nl

Lees ook:Ruil je kerstpakket voor theaterkaarten!
Lees ook:Niet goed, geld terug?
Lees ook:Culturele voedselbank nu ook in Den Haag
Lees ook:Waldemar stopt ermee
Lees ook:Ludieke vriendinnenactie in Brabantse theaters

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>