Niet goed, geld terug?

Voldoet een product niet aan uw wens? Dan mag u het binnen acht dagen, bij vertoon van uw aankoopbon, komen ruilen. Mits het in de originele verpakking zit. Dat gaat een beetje moeilijk in het theater. Maar ook daar kan een aankoop tegenvallen. In het AD lezen we op donderdag 4 december dat de directeur van het theater de Maaspoort in Venlo de garantieregels wel heel apart invult. Hij kan de voorstelling ‘De Grote Verkiezingsshow’ van het Zuidelijk Toneel in het geheel niet waarderen en laat zijn bezoekers zelf beslissen hoeveel ze betalen voor een kaartje.

Best een typische actie, aangezien dit stuk, geschreven door cabaretduo Van Houts en De Ket reeds is genomineerd voor de Toneel Publieksprijs van dit jaar. Dat zou betekenen dat een ieder de hoofdprijs betaalt… al blijkt dat de gierige Hollander voor een avondje uit gemiddel slechts 3 euro over had voor deze voorstelling. Een publiciteitsstunt voor het Zuidelijk Toneel én het theater in Venlo? Of bittere ernst?

Lees ook:Verkiezingsshow wint ‘Delftse kijker’
Lees ook:De Grote Verkiezingsshow genomineerd
Lees ook:Amateurs in politici in stuk over PVVstemmers
Lees ook:Petitie Theater De Fransche School gesaboteerd
Lees ook:Eindhoven trekt bijdrage Het Zuidelijk Toneel terug

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>