Ludieke vriendinnenactie in Brabantse theaters

De voorverkoop voor het nieuwe seizoen bij de Brabantse Theaters en Concertpodia is losgebarsten. In dit kader organiseren zij de komende maanden een collectieve zomeractie. Vriendinnen –of andere groepssamenstellingen, die gezamenlijk reserveren voor een voorstelling in het nieuwe seizoen, maken kans op een gratis champagnearrangement*.

Tegenwoordig heeft iedereen een overvolle agenda. Groepsuitjes worden daarom vaak maanden vooraf gepland. De Brabantse Theaters en Concertpodia spelen hierop in. Onder alle personen, die tussen juni en september een reservering van 6 tot 10 kaarten (voor 1 voorstelling) maken voor het nieuwe theaterseizoen, worden 150 arrangementen verdeeld.

Wie kans wil maken op een gratis arrangement gaat na het maken van een groepsreservering, bij het theater van haar keuze, naar www.beleeftheaterinbrabant.nl en klikt op ACTIE. Hier kan de reden worden opgegeven waarom de groep vriendinnen een gratis arrangement verdient. Maandelijks worden de meest originele inzendingen beloond met een gratis arrangement. De eerste dertig inzendingen ontvangen bovendien een Theater & Concertbon t.w.v. € 12,50.

De actie loopt van 1 juni tot en met 30 september 2009 en geldt voor alle voorstellingen vanaf oktober in seizoen 2009-2010 in Brabant. De  actievoorwaarden zijn te lezen op www.beleeftheaterinbrabant.nl.
De winnaars worden maandelijks gekozen en persoonlijk geïnformeerd.

* Koffie- en theearrangement, wijnarrangement, bierarrangement of sapjesarrangement is ook mogelijk.

Lees ook:Nominaties TheaterFotoPrijs 2010 bekend
Lees ook:Fedja en Annet genomineerd
Lees ook:Bijzondere poster voor Festival a/d Werf
Lees ook:Amateurspelers gezocht voor voorstellingen Zuidelijk Toneel
Lees ook:Drie genomineerden voor de TheaterFotoPrijs 2009

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>