Prinses Máxima reikt Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs uit

Op 29 november reikt Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Maxima de zogenaamde Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs 2010 uit aan het Orkest van de Achttiende Eeuw. En u vraagt nu zich waarschijnlijk af waarom dit bericht dan op Toneel.blog staat. Deze ouvreprijs wordt met ingang van dit jaar jaarlijks uitgereikt aan een grootheid op het gebied van muziek, theater, dans, beeldende kunst, geschiedenis, letteren, monumentenzorg, cultuureducatie of natuurbehoud. Grote kans dat er komende jaren dus theatermensen of organisaties gelukkig worden gemaakt. En dat leek ons wel het vermelden waard. Aan de Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs is een geldbedrag van 75.000 euro verbonden. Daarnaast krijgt de winnaar een CultuurFonds op Naam met een startkapitaal van 75.000 euro, waarvan hij de naam en doelstelling zelf mag bepalen.En we feliciteren Frans Brüggen van het Orkest van de Achttiende Eeuw natuurlijk van harte!

Lees ook:6 miljoen voor Prins Bernard Cultuurfonds
Lees ook:Anjeractie weer van start
Lees ook:Johan Simons wint Prins Bernhard Cultuurfonds Prijs
Lees ook:Boulevard krijgt geld van Prins Bernardfonds
Lees ook:Paul Koek wint prijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>