FC Twente komt met een theaterstuk

FC Twente gaat een theaterstuk op de planken brengen. In het stuk dat In blessuretijd heet, gaan voornamelijk buurtbewoners spelen. Dat heeft de eredivisieclub vrijdag bekendgemaakt. In blessuretijd, geschreven door André Manuel en Laurens ten Den, gaat over de belangrijkste voetbalwedstrijd van het jaar. Twee clubs FC Thoees en v.v. O.E.T. strijden om het kampioenschap. ”Bezoekers krijgen geen voetbalduel te zien maar een analyse van de strijd,” liet de club weten.

Scoren in de Wijk, de maatschappelijke tak van de Twentse voetbalclub, nam het initiatief voor het theaterstuk. De stichting wil zo buurtbewoners met elkaar verbinden en een nieuwe doelgroep aanspreken. Het stuk gaat donderdag 23 september in première in het Rabotheater Hengelo. Er komen vier voorstellingen. (ANP)

Lees ook:Titia Bouwmeester wint prijs
Lees ook:Theatermaker Ilay den Boer richt eigen stichting op
Lees ook:Theaterpersonage komt tot leven op Twitter
Lees ook:Theater RAST te gast in Istanbul
Lees ook:Boom Chicago verhuist naar Rozentheater

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>