Boom Chicago verhuist naar Rozentheater

Het Rozentheater aan de Rozengracht sloot begin dit jaar haar deuren. Zij heeft een nieuw onderkomen gevonden in het Compagnietheater, zodat alle educatieve activiteiten niet hoeven te stoppen. Onder de naam ‘De Rozen’ wordt nu gewerkt aan een nieuwe netwerkorganisatie om jongeren en theater samen te brengen.

Het historische pand aan de Rozengracht wordt overgenomen door comedyclub Boom Chicago. Na 15 jaar verhuist de club van het Amsterdamse Leideseplein naar de Rozengracht. In februari zal de club overgaan en viert dit jaar haar 20-jarig jubileum in hun nieuwe onderkomen. De nachtclub The Chicago Social Club blijft gevestigd aan het Leidseplein.

Foto: flickriver.com

Lees ook:Het Zuidelijk Toneel verhuist naar Tilburg
Lees ook:Toneelgroep Oostpool viert jubileum met straatfeest
Lees ook:Open Lab Engelenbak gaat door als Theaterlab
Lees ook:Directeur Engelenbak krijgt Frans Banninck Cocq Penning
Lees ook:M-Lab wint Prijs van de Kritiek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>