Theaterpersonage komt tot leven op Twitter

Theatergroep Toetssteen heeft op Twitter een van de personages uit de nieuwe voorstelling Smet tot leven laten komen. Wie ‘EvelienWillemse’ volgt op het social medium, kan filmpjes bekijken die passen bij het toneelstuk, liet de groep dinsdag weten. De ontknoping van de spannende filmpjes, die gaan over een van de grote geheimen in de voorstelling, vindt plaats in het theater. Smet gaat op donderdag 28 oktober in premi√®re in theater De Engelenbak in Amsterdam. Het stuk gaat over een pedofiel en over hoe de samenleving op hem reageert. Binnenkort lees je hier een recensie! (ANP)

Lees ook:Een ideale vrouw opnieuw verlengd
Lees ook:What we SEE
Lees ook:Maas lanceert online getallenmagazine
Lees ook:Een ideale vrouw verlengd
Lees ook:Extra voorstellingen De Architect en Blauwe Vrijdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>