Win vrijkaarten voor Don Quichot

Op de Rotterdamse Maasvlakte vindt deze zomer hét openlucht theaterspektakel van 2009 plaats: Don Quichot in Holland. Op verzoek van de Nederlandse Wind Energie Associatie (NWEA) heeft regisseur Bert Barten een concept ontwikkeld voor een locatietheater voorstelling, die Don Quichot koppelt aan het Nederlandse energievraagstuk.

Don Quichot in Holland viert de Dag van de Aarde en lezers van www.toneel.blog.nl kunnen gratis vrijkaarten en een backstage tour winnen voor deze voorstelling die op 14 juni op de Rotterdamse Maasvlakte in première gaat.

Wie aan windmolens denkt, denkt aan Don Quichot. Na een vermoeiende strijd tegen de Spaanse windmolens komen Don Quichot en zijn schildknaap Sancho Panza aan in Holland, een land waarin de ene crisis over de andere buitelt, een land waar energie uitgeput dreigt te raken. Het land is verdeeld in twee rivaliserende werelden: een groene idylle en een industriële kapitalistische wereld. Beide werelden zitten vast in hun illusies waarmee ze de impasse op energiegebied in stand houden. De Spaanse ridder trekt ten strijde, passie in de polder!

Aan Don Quichot in Holland werken voor en achter de schermen ruim 500 mensen mee. Het publiek ziet de voorstelling in de openlucht, vanaf een tribune die plaats biedt aan 2000 bezoekers.

Don Quichot in Holland viert de Dag van de Aarde. Ben jij duurzaam bezig? Stuur dan jouw tip over duurzaam leven voor 15 mei naar [email protected] en maak kans op 2 vrijkaarten voor Don Quichot in Holland op de Maasvlakte inclusieve backstage tour voor 2 personen.

De première vindt plaats zondag 14 juni. Don Quichot in Holland is tot en met 11 juli dagelijks (m.u.v. zondag en maandag) te zien op het terrein van De Slufter op de Maasvlakte. Meer info: www.donquichot.eu

Lees ook:Vechten tegen de windmolens
Lees ook:Don Quichot levert vooral mooi beeld
Lees ook:Gratis helicoptervlucht bij Don Quichot in Holland
Lees ook:Don Quichot zoekt figuranten
Lees ook:Mini & Maxi naar Nationale Ballet

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Win vrijkaarten voor Don Quichot

  1. Danny

    Schijnt een spectaculaire show te worden ben benieuwd. Het is in ieder geval geen standaard locatie voor een theater show.

      /   Reply  / 
  2. Ton

    Echt gaan kijken. Fantastisch gezicht met die grote windmolens op de achtergrond in de ondergaande zon. Locatie is erg goed gekozen. Veel spektakel en ontzettend leuke Don Quichot en Sancho Panza.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>