Huub Stapel laat IQ testen door BNN

Huub Stapel laat dit jaar voor het oog van televisiekijkend Nederland zijn IQ testen. De acteur en regisseur doet, tussen de voorbereidingen van zijn nieuwe toneelstuk ART door, woensdag mee aan de Nationale IQ Test van BNN. Ook RTL Z-presentator Roland Koopman, actrice Lauretta Gerards en GroenLinks-Kamerlid Mariko Peters doen mee, zo heeft de jongerenomroep maandag laten weten.

Vorige week werd al bekendgemaakt dat zanger Charly Luske, TMF-vj Saar Koningsberger en EO-presentator Manuel Venderbos hun intelligentie laten meten. Patrick Lodiers en Valerio Zeno presenteren de show.

Tijdens de Nationale IQ Test wordt dit jaar bovendien de intelligentie getest van 25 koppels die voorafgaand aan de show seks hebben gehad. De stelletjes nemen het op tegen onder anderen hoogzwangere vrouwen, pokeraars en wegwerkers.

Vorig jaar kwam PvdA-Kamerlid Diederik Samsom met een IQ van 136 als beste uit de bus. Met het IQ van zanger Jody Bernal was het duidelijk minder gesteld: hij haalde een score van 96.

Lees ook:Oerol verkozen tot leukste uitje
Lees ook:Saaie seks bij Dood Paard
Lees ook:Bram van der Vlugt verliest finale Nieuwsquiz
Lees ook:Connie Palmen betrokken bij Nationaal Toneel
Lees ook:What we SEE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>