Oerol verkozen tot leukste uitje

Het Oerol festival is voor de tweede keer verkozen tot het leukste uitje van Nederland. In de Nationale Uitjestest 2009, die voor de tweede keer door eropuit.nl werd gehouden, stond Oerol met een dikke 9 bovenaan. Zowel bij stelletjes, voor vriendengroepen als bij alleenstaanden staat Oerol in de top 10 van leukste uitjes om naar toe te gaan. Ook scoort Oerol hoog in de categorie ‘waar voor je geld’. Met de derde plaats in deze categorie vinden de bezoekers dat je op Oerol je geld goed besteedt. Algemeen directeur Janneke Staarink: ‘Het behouden van de titel is minstens net zo leuk als toen we hem vorig jaar voor het eerst ontvingen. Heel Oerol is erg blij met de resultaten, op naar de drie!’

Nationale Uitjestest
Aan de in juni uitgevoerde Nationale Uitjestest deden dit jaar maar liefst 49.541 mensen mee. Zij hebben de door hen bezochte uitjes op eropuit.nl op heel veel verschillende punten beoordeeld. Omdat niet alleen de bestemming het dagje uit bepaalt, werd ook gevraagd naar dingen als de onderlinge sfeer, het eten en drinken, het personeel en de overige bezoekers. Eropuit.nl is een initiatief van de NS.

Lees ook:Met voorverkoop Oerol BTWregel omzeilen
Lees ook:Oerol Festival 94 miljoen waard
Lees ook:Thema Oerol 2011 is ‘geluid’
Lees ook:Oerol krijgt nieuwe directeur
Lees ook:Oerol begint dit jaar op station Leeuwarden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>