Morgen start voorverkoop Oerol


Dinsdag 27 mei om 20.00 uur start de voorverkoop van 100.000 theaterkaarten voor Oerol. De toegangskaarten voor de ruim 40 voorstellingen worden allereerst aangeboden via de website. De 33e editie van Oerol op Terschelling vindt plaats van 13 tot en met 22 juni.

Traditiegetrouw kent Oerol veel premières. Het merendeel van de theatervoorstellingen wordt specifiek ontwikkeld voor de locatie als Kintsukeroivan Spinvis of Building Conversations van Lotte van den Berg/ of hebben op andere wijze een bijzondere connectie met het eiland, zoals Flylandvan David Middendorp/Korzo Productions en Het Klooster van Rieks Swarte.

Oerol-app

Nieuw dit jaar is de Oerol-festivalapp, waarmee bezoekers al voorafgaand maar ook tijdens het festival eiland hun dagprogramma kunnen samenstellen. Met de uitbreiding van de digitale informatievoorziening speelt de organisatie in op de wens van haar groeiend aantal jongere bezoekers. Uit publieksonderzoek bleek dat niet alleen de nieuwe generatie Oerol-bezoekers steeds meer digitaal informatie zoeken, maar ook de trouwe bezoekers, al blijft de festivaldagkrant het meest favoriete informatiemiddel. De reden waarom Oerol niet eerder een app heeft ontwikkeld, lag met name aan het ontbreken van voldoende zendmasten. Daarin is midden vorig jaar verandering in gekomen. De app helpt de bezoekers ook bij het vinden van de juiste locatie. Geen overbodige luxe omdat veel voorstellingen en optredens letterlijk midden in het bos, duin, weiland, achtertuin of op het strand of boerenerven plaatsvinden.

Dagarrangement

Rederij Doeksen biedt in samenwerking met Oerol weer een aantal dagarrangementen aan voor een voordelige kennismaking met het festival. Het arrangement is inclusief boot, busdagkaart en Oerol entreebandje. Het is te boeken voor dinsdag 17 juni, woensdag 18 juni, donderdag 19 juni en zaterdag 21 juni.

Toneel.blog op Oerol

Ook toneel.blog is dit jaar weer aanwezig op het festival. Houd dus de site en de social media in de gaten om ons te volgen tijdens ons verblijf!

Lees ook:Thema Oerol 2011 is ‘geluid’
Lees ook:Oerol verkoopt op eerste dag 45.000 kaarten
Lees ook:Oerol begint dit jaar op station Leeuwarden
Lees ook:Oerol Festival 94 miljoen waard
Lees ook:30 premières voor Oerol

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>