Zelf bepalen hoeveel je betaalt

Het is oorlog. Twee luitenanten. Hun cultuur ligt onder vuur. Verschanst in hun betonnen biotoop broeden zij op hun verdediging. Met zang en dans, epauletten, bajonetten, poezie en proza proberen zij terrein te winnen. Op donderdag 21 april gaat de nieuwste voorstelling van Theatergroep De Warme Winkel, Luitenantenduetten, in première in Amsterdam. Deze actuele voorstelling over de waarde van kunst is vervolgens tot en met zaterdag 28 mei in de hoofdstad op locatie te zien. Voor Luitenantenduetten betaal je geen vaste toegangsprijs, maar het publiek wordt gevraagd om een vrijwillige bijdrage. Daarmee kun je zelf de waarde van kunst uitdrukken. De regie van de voorstelling is handen van Marien Jongewaard en Luitenantenduetten wordt gespeeld door Vincent Rietveld en Ward Weemhoff.

Over Theatergroep De Warme Winkel
De Warme Winkel is een energieke, performatieve en beeldende theatergroep.Vanuit een sterke, inhoudelijk basis wordt in een strak georkestreerde tumult alle theatrale middelen ingezet om een paradox te vieren, een dilemma aan te scherpen of een ode te brengen aan het gekozen onderwerp. De afgelopen jaren heeft de groep naam gemaakt met een vijfluik oeuvre-stukken over Oostenrijkse kunstenaars (waaronder het veelgeprezen Rainer Maria en voor het Vlaams Theaterfestival geselecteerde Kokoschka Live!) Onder de noemer Weense Herfst gaat het gehele vijfluik in het najaar van 2011 op tour.

Meer informatie vind je hier.

Lees ook:Warme Winkel alliantiepartner TA
Lees ook:Warme Winkel speelt exclusief achter TA
Lees ook:Luitenantenduetten: rijke verdediging in oorlog voor de kunst
Lees ook:Warme Winkel stelt scherpe vragen in We are your friends
Lees ook:Eerste vijf voorstellingen longlist TF 2015 bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>