Warme Winkel speelt exclusief achter TA

Als Toneelgroep Amsterdam de Lange dagreis naar de nacht speelt, staat De Warme Winkel in dezelfde zaal, op dezelfde tijd, met dezelfde whiskey en dezelfde O’Neill, maar met een totaal andere voorstelling. Achterkant. 

Vincent Rietveld en Ward Weemhoff leiden het publiek door een volle, eclectische en inspirerende avond over de achterkant. De achterkant van het toneelbedrijf, van de roem, van Marieke Heebink, het achterste van Ivo van Hove’s tong, over de ontstaansgeschiedenis van het stuk en over torenhoge verwachtingen en in alcohol gesmoorde dromen, geschrapte personages en overleden broers.

Vanaf 23 augustus tot 21 september ziet het publiek van de Warme Winkel de zaal van TA vollopen. Zij zullen toelichten of uitleggen, nadoen en voordoen. Het licht gaat pas uit als bij hen het applaus verstild is.

De beller is sneller

Kaarten reserveren voor Achterkant kan alleen telefonisch. De Warme Winkel wil “wegens de extreme exclusiviteit van deze onderneming, u graag eerst beter leren kennen.” Zij zijn te bereiken op 06-45359284.

Meer informatie over Achterkant vind je hier.

Foto: Jan Versweyveld (bewerking Kok Pistolet)

Lees ook:Warme Winkel alliantiepartner TA
Lees ook:Zelf bepalen hoeveel je betaalt
Lees ook:TF selecteert 11 beste toneelvoorstellingen
Lees ook:Vis à Vis verlengt PICNIC tot september
Lees ook:In je blote kont naar het theater

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>