Koning Lodewijk opent Hofpleinjubileumjaar

Hofplein Rotterdam foto joke schot aTientallen jonge toeschouwers en verschillende media waren vanmiddag getuige van de feestelijke openingshandeling van het 25 jarig jubileumseizoen van Hofplein Rotterdam door Koning Lodewijk de Enige. Met het doorknippen van een roodwitblauw lint en het loslaten van gekleurde ballonnen opende hij officieel het jubileumseizoen. Op het moment dat de ballonnen werden opgelaten brak de zon door, zonder meer een goed voorteken. Het komende jaar zit boordevol opvallende en spraakmakende evenementen, waaronder een marathonvoorstelling van 25 uur in november. De Koning arriveerde weliswaar niet in een gouden, want die was helaas bezet, maar wel in een glazen koets, in gezelschap van een jonge Koningin Beatrix look-a-like en een drietal hartveroverende prinsesjes.

‘Wat een fantastische ‘Koninklijke’ opening van ons jubileumseizoen. De komende maanden staan geheel in het teken van 25 jaar Jeugdtheater Hofplein en daar zijn wij trots op. Welk theater in Nederland heeft nu een eigen Koning? Samen met deze kinderen een feestje vieren op de trappen van het stadhuis, dat kan alleen in Rotterdam!’ aldus een glunderende algemeen directeur en (mede)oprichter van Hofplein Rotterdam, Louis Lemaire.

Foto: Joke Schot.

Lees ook:Alternatieve Prinsjesdag in Rotterdam
Lees ook:Oranjes bij voorstelling ambitieloze koning
Lees ook:Mega-marathon voorstelling jarig Hofplein
Lees ook:66e Holland Festival van start gegaan
Lees ook:BN-ers in marathonvoorstelling Hofplein Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>