Oranje Boven dingt mee naar Toneelprijs

In Oranje Boven zwaait de butler Harrie Vermeulen (Jon van Eerd) de scepter over de in zijn ogen domme kamermeisjes en sukkelige lakeien. Een succesverhaal, want Oranje Boven is genomineerd voor de prestigieuze Toneel Publieksprijs. Dat maakte het Bureau Promotie Podiumkunsten vandaag bekend. Het komische stuk speelt zich af in de personeelsvertrekken van het koninklijk paleis. Onder anderen Jon van Eerd en Liz Snoijink spelen er in mee. Oranje Boven is de achtste productie die het publiek nomineert voor de AVRO Toneel Publieksprijs. Bij deze prijs bepaalt het publiek wie de winnaar is. Waardeert het publiek een voorstelling met een 8,1 of hoger, dan is deze genomineerd. De uitreiking van de prijs vindt plaats tijdens het Gala van het Nederlands Theater op 12 september in de Stadsschouwburg Amsterdam. (ANP)

Lees ook:Oog om Oog genomineerd
Lees ook:Nelly Frijda ziek
Lees ook:De wijze kater in race om AVRO Toneelprijs
Lees ook:Ook Karakter genomineerd voor Toneel Publieksprijs
Lees ook:Louterbloemen dingt mee naar Toneel Publieksprijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>