De wijze kater in race om AVRO Toneelprijs

Het satirische toneelstuk De wijze kater van Het Toneel Speelt is genomineerd voor de AVRO Toneel Publieksprijs. Dat maakte de omroep woensdag bekend. De productie is de eerste genomineerde voor de Toneel Publieksprijs 2011. De genomineerden worden bepaald door de bezoekers van de Nederlandse theaters. Op speciale stemavonden geeft het publiek de bekeken voorstellingen een cijfer tussen de 1 en 10. Waardeert het publiek een voorstelling met een 8,1 of hoger, dan is deze genomineerd. Na de nominaties volgt een onlinestemronde, waarbij het publiek via de website van de toneelprijzen zijn stem kan uitbrengen.

De uitreiking van de AVRO Toneel Publieksprijs 2011 vindt plaats tijdens het Gala van het Nederlands Theater, op zondag 11 september in de Stadsschouwburg Amsterdam. (ANP)

Lees ook:La voix humaine genomineerd voor publieksprijs
Lees ook:Louterbloemen dingt mee naar Toneel Publieksprijs
Lees ook:Ultimo genomineerd voor AVRO Toneel Publieksprijs
Lees ook:Oranje Boven dingt mee naar Toneelprijs
Lees ook:Ook Karakter genomineerd voor Toneel Publieksprijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>