Rijmelarij in de Lawei

Maart is de Maand van Taal & Dialect in theater De Lawei. Er zijn diverse voorstellingen en exposities te zien die verband houden met het thema van deze maand. Ook kunnen bezoekers zelf aan de slag met taal in de gang van De Lawei, waar Rijmelarij plaatsvindt. Op schoolborden kan iedereen een eigen creatieve boodschap achterlaten, zoals een gedicht, haiku etc. De Maand van Taal & Dialect komt niet alleen in de programmering van De Lawei naar buiten, maar het thema wordt ook doorgevoerd op het theaterdiner (met voor- en nagerechten in het Drents en Gronings, en hoofdgerechten in het Fries) en op de toiletten, waar pleepoƫzie te vinden is. Rijmelarij zorgt voor een extra invulling van het thema, door de gasten en bezoekers van De Lawei zelf met taal en dialect te laten spelen.

Lees ook:Oerolthema 2009 bekend
Lees ook:Toneel.blog zoekt nieuwe hoofdredacteur
Lees ook:Ze zijn er klaar mee!
Lees ook:De manke droomt van Hollywood
Lees ook:Meer bezoekers voor Stadsschouwburg Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>