Voordekunst organiseert Valentijnsdag met SSBA Salon

Volgende week donderdag, 14 februari is het Valentijnsdag. Daarvoor presenteert voordekunst samen met SSBA Salon voordekunst live! in Café CoX onder de Stadsschouwburg in Amsterdam. Singer-songwriters Robin Block en Eva Skeete Mc Leed zullen optredens verzorgen. Beiden kregen eerder hun financiering rond via voordekunst. Ook is er een projecthoudersmarkt. Hier kun je je laten inspireren en overtuigen door vier voordekunstenaars die financiering zoeken voor hun projecten.

Wanneer? 14 februari, 21:00
Waar? Café COX, Marnixstraat 429
Hoe duur? € 0,- + een paar biertjes

Lees ook:Silo8 ook in 2011 te zien
Lees ook:Vier ex-en in één huisje
Lees ook:Uitkering voor artiesten bemoeilijkt
Lees ook:Release debuutalbum Yentl en de Boer in het Vondelpark Openluchttheater
Lees ook:Laatste kans om je op te geven voor Fringe Academy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>