Ruim 25.000 kaarten voor Lang en Gelukkig verkocht


De familievoorstelling Lang en Gelukkig van het Ro Theater, die deze kerstvakantie te zien is in de Rotterdamse Schouwburg, loopt storm. Inmiddels zijn er meer dan 25.000 kaarten verkocht voor de hele tournee en de vraag blijft groeien. Omdat de Rotterdamse voorstellingen allemaal nagenoeg uitverkocht zijn, is besloten om hier twee extra voorstellingen te spelen op dinsdag 18 maart en dinsdag 1 april 2014.

De sprankelende sprookjesrevue in regie van Pieter Kramer met o.a. Arjan Ederveen, Alex Klaasen, Dick van den Toorn, Remko Vrijdag, Jack Wouterse en Gijs Naber was voor het eerst te zien in 2007 en is in 2010 verfilmd.

Slapstick en sing-a-long

Lang en Gelukkig is een combinatie van slapstick, conference, sing-a-long en magische transformaties, een dolkomische, ontroerende en verrassende voorstelling voor publiek van 8 tot 108 jaar. Het is inmiddels een traditie dat het Ro Theater rond de kerstperiode een voorstelling voor de hele familie op de planken brengt. Eerdere successen waren Snorro, de gemaskerde held, Moord in de Kerststal en Woef Side Story. Deze laatste voorstelling was vorig seizoen te zien in het theater en kreeg dit jaar maar liefst 5 Musical Awards toegekend, o.a. voor Beste Kleine Musical.

Na de kerstvakantie is Lang en Gelukkig te zien in het hele land. Voor meer informatie en de speellijst, kijk hier.

Ook toneel.blog bezocht  Lang en Gelukkig. Lees hier de recensie.

Foto: Leo Van Velzen

Lees ook:Extra afscheidsvoorstelling Hij Gelooft in Mij
Lees ook:Ultiem plezier in vrolijke Lang en Gelukkig
Lees ook:What we SEE
Lees ook:Livestream voorafgaand première Lang en Gelukkig
Lees ook:Uitmarkt barst los

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>