Livestream voorafgaand première Lang en Gelukkig

Aanstaande vrijdag 20 december vindt in de Rotterdamse Schouwburg de première plaats van de familievoorstelling Lang en Gelukkig van het Ro Theater. Toneel.blog is daarbij! Jij kunt er ook bij zijn, nouja een beetje dan!

Voorafgaand aan de voorstelling zal van 18.30 uur tot 19.15 uur een livestream uitzending te zien zijn die te volgen is via het YouTube kanaal van het Ro Theater. Presentatie van de uitzending is in handen van Rik Hoogendoorn. Hij deelt zijn rol in Lang en Gelukkig met Jack Wouterse, die de première op zich neemt. Rik presenteert vanuit een speciale studio die voor de gelegenheid in de foyer van de Rotterdamse Schouwburg is opgebouwd.

Rode lopers en reportages 

Razende Reporters Ivar en Denise verwelkomen met hun camera en microfoon de gasten en genodigden op de rode loper. Deze beelden worden afgewisseld met een aantal reportages, eerder gemaakt door de Razende Reporters, waarbij men een kijkje achter de schermen van het Ro Theater krijgt en een bezoek brengt aan twee jeugdige danseressen die meedoen in de voorstelling.

Om 18.30 uur begint de eerste livestream uitzending van het Ro Theater. De uitzending is te volgen via deze link.

Foto: Leo van Velzen

Lees ook:Ultiem plezier in vrolijke Lang en Gelukkig
Lees ook:Ruim 25.000 kaarten voor Lang en Gelukkig verkocht
Lees ook:Theater Rdam maakt eenmalige performance in week tijd
Lees ook:Vluchten kan niet meer…
Lees ook:Bas Keijzer en Bas Muijs in ‘The Match 2010′

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>