What we SEE


Deze week in What we SEE Melle Daamen, De Hollanders en natuurlijk Kees Brusse!

Melle Daamen vindt dat de kunstsector zichzelf op scherp moet zetten en niet moet afwachten tot de politiek beslist wat er moet gebeuren. Maandag was de directeur van de Stadsschouwburg Amsterdam te gast in Pauw en Witteman.

De week overleed acteur, filmregisseur en scenarioschrijver Kees Brusse is op 88-jarige leeftijd. Hij speelde in tientallen afleveringen van de serie Mensen Zoals Jij En Ik. Hier een fragment waarin Brusse te zien is naast Willeke Alberti en Jeroen Krabbé.

 

Toneelgezelschap De Hollanders is een van de acht gelukkigen die een subsidie krijgt uit de Nieuwe Makersregeling. Hier hun trailer van hun eerste voorstelling…toevallig ook genaamd De Hollanders.

Foto:  Michiel Goudswaard

Lees ook:What we SEE
Lees ook:What we SEE
Lees ook:What we SEE
Lees ook:What we SEE
Lees ook:What we SEE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>