What we SEE

Vaslav, Susanne Kennedy en Adelheid Roosen deze week in What we SEE!

De voorstelling Fegefeuer in Ingolstadt van Susanne Kennedy is met haar eerste grotezaalregie bij de Münchner Kammerspiele geselecteerd voor het  Duitse Theatertreffen. De jury, bestaande uit zeven theatercritici schrijft over de voorstelling: “De opvoering lijkt op een irriterende installatie. Wie had gedacht dat Marieluise Fleißers kritisch-klassieke volksstuk nog zo ontregelen kan?”

Onze eigen Janneke sprak deze week met niemand minder dan Arthur Japin en Jeroen Krabbè over Vaslav, een nieuwe DeLaMar Productie. Eerder spraken deze mannen ook al over de voorstelling.

Adelheid Roosen bezet samen met een groep van honderd mensen zeven verschillende schouwburgen. Tijdens het project De Oversteek slaapt dit Volk een nacht op het podium en nestelt zich in de zaal tijdens de voorstelling Dantons Dood.

Lees ook:Exclusieve foto-impressie van de première van Vaslav
Lees ook:Joop van den Ende over Vaslav
Lees ook:What we SEE
Lees ook:What we SEE
Lees ook:What we SEE

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>