Kerstagenda: De nieuwe avonturen van Dolfje Weerwolfje

Wat ze ook beweren, Dolfje Spaan is een gewone jongen. Hij heeft gewoon een bril, hij gaat gewoon naar school, hij heeft gewone ouders (nou ja, bijna gewone ouders) en hij is bevriend met het leukste meisje van de wereld, Noura. En als Noura ineens een ándere jongen leuk vindt, is Dolfje ongelukkig. Ook dat is heel gewoon. Niks geks aan. ’t Is alleen dat hij af en toe in een weerwolfje verandert. Als het volle maan is. Dat is inderdaad niet zo gewoon. Maar voor Dolfje is het geen groot probleem. Hij is het gewend. Noura vindt het ook niet raar. Want zij is zelf ook een weerwolfje.Samen met Noura rondsluipen, ’s nachts bij volle maan, dát vind Dolfje het allerleukste. Maar nu is er dus ineens die andere jongen. Theater Terra brengt het vervolg op de succesvolle voorstelling Dolfje Weerwolfje, naar het boek van Paul van Loon. Een perfecte kerstvakantieproductie voor iedereen vanaf 5 jaar.

Meer informatie: www.theaterterra.nl

Lees ook:Dit weekend Jeugdtheaterdagen in Eindhoven
Lees ook:Kees de Jongen opnieuw op de planken
Lees ook:Het Syndroom van Zeben: dringen om de aandacht van Kim
Lees ook:Kees, de belangrijkste jongen die er bestond
Lees ook:Frank Groothof samen met De Kift

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>