Over Het IJ past programmering aan

De kop van Amsterdam staat vanaf 1 juli in het teken van het Over het IJ Festival. Het pontje over het IJ brengt je van de hectische stad naar de overkant, waar elf dagen lang meer dan vijfentwintig bijzondere voorstellingen te zien waren rondom de NDSM-werf, op Overhoeks en op station Amsterdam Centraal. Door de finale van het WK is de programmering van vandaag aangepast. Het zeecontainersprogramma begint om 14 uur. Daarnaast zullen er twee schermen zijn waarop er naar het Nederlands elftal kan worden gekeken. Meer informatie over kaarten en het nieuwe programma vind je hier: www.overhetij.nl

Lees ook:Een repetitie van Toneelgroep Amsterdam bijwonen?
Lees ook:Spinvis verzorgt opening Vondelpark Openluchttheater
Lees ook:Tien Nederlandse voorstellingen bij RUHR 2010!
Lees ook:AVRO Dag van het Nederlands Theater Festival
Lees ook:Het experiment van Breakin’Walls

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>