Nieuwe samenstelling ensemble Appel

Vanaf het nieuwe seizoen wordt het vaste ensemble van Toneelgroep De Appel aangevuld met drie jonge spelers: Nadia Amin, Joost Bolt en Ellen Parren. Zij waren vorig jaar al te zien tijdens het 08 Festival.

Nadia Amin speelde in Insomnia geregisseerd door David Geysen, Joost Bolt in Power van Jaco Bouwer en Ellen Parren in Guests in de regie van Wannie de Wijn. Ellen Parren speelde dit seizoen in de voorstelling Ben ik al geboren? van Gerardjan Rijnders.

Sacha Bulthuis en Hubert Fermin maken aan het eind van het seizoen 2008/2009 gebruik van de vroegpensioenregeling. In de nabije toekomst werken zij zeker nog mee aan Appelproducties, zo is Bulthuis het komende seizoen nog te zien in Tuin van Holland.

Lees ook:Nieuwe regisseurs bij De Appel
Lees ook:Sascha Bulthuis overleden
Lees ook:Ben ik al geboren?
Lees ook:Toneelgroep De Appel naar Wereld Expo Sjanghai 2010
Lees ook:Louterbloemen dingt mee naar Toneel Publieksprijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>