Hein van der Heijde tweede in Op Zoek naar Wilders

Op zoek naar Geert Wilders was de allereerste landelijke zoektocht naar musicaltalent in het gesubsidieerde theatercircuit. Op 11 september 2010 gingen mightysociety en TG 42 op zoek naar een acteur voor de bijrol van Geert Wilders in mightysociety8, de musical. De publieksstemmen zijn geteld. Op de vijfde plaats is binnengekomen Hans Kesting, als vierde Mike Reus, als derde èn juryfavoriet Sadettin Kirmiziüyz en Hein van der Heijden gaat er met de tweede plaats vandoor. Wij weten ondertussen ook wie nummer 1 is geworden, maar we voeren de spannin nog even op… want wie gaf zijn 06-nummer aan Marianne Wijnkoop? Zien hoe Hein van der Heijden auditie deed? Kijk hier!

Lees ook:Op zoek naar Geert Wilders – de finale
Lees ook:Toneelgroep Amsterdam zoekt een Geert Wilders
Lees ook:Sven Bijma speelt Wilders
Lees ook:Wilders de musical in reprise
Lees ook:Wie is Geert Wilders?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>