Sven Bijma speelt Wilders

Het is natuurlijk niet echt een verrassing als je bij de audities aanwezig was. Maar nu is het eindelijk officieel bekend gemaakt. De jonge Sven Bijma gaat de rol van Wilders vertolken in Mightysociety8. De 24-jarige acteur kon het niet geloven en vroeg zich af of hij niet alleen gewonnen heeft omdat hij beschikbaar is. Niets is minder waar. Met een overtuigende meerderheid koos het publiek voor Sven. Zie hier zijn auditie!

Mightysociety8 is een backstage comedy over wanhopige musicalproducenten, ambitieuze B-acteurs en een blonde pruik. Een anti-musical op locatie. Een sprankelende èn ranzige voorstelling over het produceren van een gegarandeerde flop. Geïnspireerd op Joop, Geert en The Producers van Mel Brooks.

Meer info: www.mightysociety.nl

Lees ook:Wilders de musical in reprise
Lees ook:Toneelgroep Amsterdam zoekt een Geert Wilders
Lees ook:Hein van der Heijde tweede in Op Zoek naar Wilders
Lees ook:Wie is Geert Wilders?
Lees ook:Op zoek naar Geert Wilders – de finale

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>