Wilders de musical in reprise

Een Wilders-verkiezing, uitverkochte zalen en lovende recensies. Dat kenmerkte de backstage comedy Mightysociety8. Over wanhopige musicalproducenten, ambitieuze B-acteurs en een blonde pruik. Een anti-musical op locatie. Een sprankelende èn ranzige voorstelling over het produceren van een gegarandeerde flop. Geïnspireerd op Joop, Geert en The Producers van Mel Brooks. Mightysociety8 maakte de tongen los en is in 2011 opnieuw te zien. Van 6 tot en met 17 sep 2011 speelt in Amsterdam op locatie, in samenwerking met Frascati.

Lees ook:Sven Bijma speelt Wilders
Lees ook:Toneelgroep Amsterdam zoekt een Geert Wilders
Lees ook:Hein van der Heijde tweede in Op Zoek naar Wilders
Lees ook:Theater de Engelenbak in handen van Frascati
Lees ook:Op zoek naar Geert Wilders – de finale

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>