Theater in het park tijdens ZomerZondagen

zomerzondagenVanaf zondag 13 juni bruist Het Park bij de Rotterdamse Euromast, tijdens vijf ZomerZondagen, van de activiteiten. Muziek, theater en workshops voor de kids maken de Zomerzondag minder saai. Traditiegetrouw is er voor iedereen van alle leeftijden theater uit binnen- en buitenland waarbij Het Park als decor dient. Dit jaar speelt het Vlaamse FroeFroe de première van Kammelot, een ridderavontuur aan het hof van koning Arthur, en de Argentijn Diego Stirman opent de Doos van Pandora met verfijnd poppentheater. Van Rotterdamse bodem is Theater Maatwerk; zij spelen hun nieuwe voorstelling La Bateria de Maria die gemaakt is met ex-Dogtroep muzikant Tommie Freke.

Nominatie Gouden Grasspriet 2010
De ZomerZondagen zijn door uitgaansmagazine NL10 genomineerd voor de Gouden Grasspriet 2010. Deze nieuwe prijs is in het leven geroepen voor het leukste kleinschalige zomerfestival. Het publiek bepaalt wie de Gouden Grasspriet in september krijgt. Stemmen op De ZomerZondagen (of een ander kleinschalig festival) kan via www.goudengrasspriet.nl.

Meer informatie: www.zomerzondagen.nl

Lees ook:33 jaar Dogtroep in boekvorm
Lees ook:Smoeder eindelijk op TV!
Lees ook:Lachen en gieren met Hanneke Groenteman
Lees ook:Nieuwe generatie in theaterhit Cloaca
Lees ook:Sesamstraat in 2010 naar theater

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>