Smoeder eindelijk op TV!

We hebben er even op moeten wachten, maar Mug met de Gouden Tand heeft het ultieme moederdagcadeau gerealiseerd. Sinds 27 april ligt de DVD van de voorstelling Smoeder in de winkel en is hij verkrijgbaar bij www.bol.com. De succesvolle productie van Maria Goos en Marcel Musters, gebaseerd op hun eigen moeders, werd door Michiel van Erp op film gezet.

In de afgelopen vier jaar trokken scenarioschrijfster Maria Goos en theatermaker en filmacteur Marcel Musters door het land met Smoeder. Regisseur Michiel van Erp maakte voor de VPRO een televisiefilm over deze regelrechte theaterhit,  waarbij – los van de voorstelling zelf – ook het publiek geportretteerd word. In deze televisiebewerking spelen Maria Goos en Marcel Musters de allerlaatste voorstelling van het stuk  in het uitverkochte café restaurant De Rode Leeuw in het West Friese Ursem. Extra op de dvd: de originele toneelvoorstelling!

Lees ook:Tip: Smoeder gemist?
Lees ook:Imug voor op je Iphone
Lees ook:Maria Goos schrijft filmscenario
Lees ook:Nieuwe generatie in theaterhit Cloaca
Lees ook:Musters nieuwe man in Gooische Vrouwen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>