Musters nieuwe man in Gooische Vrouwen

Claire van Kampen, de creatie van actrice Tjitske Reidinga, uit Gooische Vrouwen heeft niet echt veel geluk in haar liefdesleven. Haar eerste man was niet vies van spelletjes met hetzelfde geslacht en haar volgende geliefde betrof een frauderende zakenman. In het komende seizoen van de succesvolle serie komt er een nieuwe man in haar leven. Acteur Marcel Musters (Mugmetdegoudentand, Hertenkamp, Smoeder) wordt haar tegenspeler, zo onthulde Reidinga in Avro’s Opium. Tjitske Reidinga is zelf binnenkort in het theater te zien in de voorstelling God van de slachting, van Theatergroep Suburbia.

Lees ook:Tip: Smoeder gemist?
Lees ook:Smoeder eindelijk op TV!
Lees ook:Mugmetdegoudentand presenteert TV7 op DVD
Lees ook:Fiftyfifty nu al verlengd
Lees ook:Tjitske Reidinga genomineerd

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Musters nieuwe man in Gooische Vrouwen

 1. manon

  Tjitske Reidinga is zelf binnenkort in het theater te zien in de voorstelling God van de Slachting i.p.v Geslacht, van Het Toneel Speelt. Hierin spelen Mark Rietman en Carine Crutzen.

  Tjitske zal volgend seizoen wel spelen in een voorstelling van Het Toneel speelt samen met Guy Clemens, regie door Carine Crutzen.

    /   Reply  / 
 2. Suzan Auteur

  Je hebt helemaal gelijk Manon, bedankt voor je oplettendheid. We hebben het aangepast.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>