Lachen en gieren met Hanneke Groenteman

Wie dacht dat Hanneke Groenteman alleen maar hele kritische vragen kon stellen in een intellectueel televisieprogramma, heeft het mis! Afgelopen seizoen tourde zij als één van de spelers in de voorstelling Sexappeal, van Mug met de Gouden Tand, door Nederland. En dat Hanneke er lol in had, bewijst ze met haar eigen Youtube-kanaal vol leuke filmpjes. Waaronder die van muzikant Beppe Costa die een lied over vrouwen zingt!

Lees ook:Een blauwe vrijdag met Orkater
Lees ook:Extra voorstellingen De Architect en Blauwe Vrijdag
Lees ook:What we SEE
Lees ook:Toneeltekst Hugo Claus onder de veilinghamer
Lees ook:Weken van de waanzin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>