Broedende ransuil zorgt voor locatieverandering

350pixels_oerol_sponsorlogo_magenta_thumbnailEen broedende ransuil is de aanleiding voor Oerol om de voorstellingslocatie het Geitenpark anders in te delen. Vorige week werd de broedende uil ontdekt door een toerist, die de melding deed bij Staatsbosbeheer en Oerol. Gezamenlijk zijn SBB en Oerol op onderzoek uit gegaan en hebben na inspectie een verandering van indeling van de locatie gemaakt, zodat de uil ook tijdens Oerol rustig kan blijven broeden.

Op het Geitenpark staat tijdens de Oerol periode, van 11 t/m 20 juni, de voorstelling MirrorMirror van Stalker Theatre Company. Het verplaatsen van de voorstelling naar een andere locatie is niet nodig, maar om de rust van de uil te kunnen bewaken heeft de locatie een andere indeling gekregen. De backstage, aggregaten en bekabeling worden verplaatst naar de andere kant van de bomenpartij en er wordt nog gekeken naar de beste route om het publiek langs te leiden. Op deze manier blijven de elementen die mogelijk onrust veroorzaken uit de buurt van de uil en wordt een rustige broedperiode gewaarborgd.

Lees ook:Morgen start voorverkoop Oerol
Lees ook:Wilders de musical in reprise
Lees ook:30 premières voor Oerol
Lees ook:Met voorverkoop Oerol BTWregel omzeilen
Lees ook:Toneel.blog op de Parade

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>