Toneel.blog op de Parade

Terwijl het theatrale feestgedruis rond Oerol gestart is, zitten ze in Amersfoort ook niet stil. Daar is gisteravond de nieuwste editie van de Parade van start gegaan. Natuurlijk ontbreekt Toneel.blog daar niet. We hebben zelfs een inside verslaggever. Ludy Graffelman reist deze zomer mee met de Parade en zal de lezers van Toneel.blog vergasten op recensies, backstage verslagen en andere leuke artikelen. Laat de zomer maar beginnen!

Lees ook:Man met hoed op de Parade
Lees ook:Doordachte puberhumor op de Parade
Lees ook:Toneel.blog op twitter
Lees ook:Gelukkig nieuwjaar!
Lees ook:Toneel.blog zoekt recensenten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>