Eindhoven massaal van de bank af

Vandaag kwam cultuurminnend Eindhoven massaal van de bank voor de start van het nieuwe culturele seizoen.  Ruim 10.000  mensen bezochten de, meer dan 100, gratis activiteiteiten van Hallo Cultuur! in de veertien Eindhovense, culturele instellingen. 

Hallo Cultuur! bood de bezoekers op deze laatste dag van de vakantie theater, literatuur, presentaties, muziek, jeugdvoorstellingen, films, tentoonstellingen, kijkjes achter de schermen, meet&greets met musici, workshops en hedendaagse kunst. Het gemêleerde publiek liet zich de diverse activiteiten goed smaken en reageerde enthousiast op het initiatief, de toegankelijkheid en de gezellige sfeer. Met name de kleinere instellingen merkten dat veel mensen deze dag aangrepen om eens kennis te maken en zagen veel nieuwe gezichten. Met name in het begin van de dag en op het einde van de dag werd goed gebruik gemaakt van de speciale gratis bussen.

De organisatie vindt de start van het nieuwe culturele seizoen zeer geslaagd en deze editie biedt potentie voor een volgende Hallo Cultuur! in 2010.

Lees ook:Jeroen Krabbé werft leden voor Omroep C
Lees ook:Culturele kieswijzer in Eindhoven
Lees ook:Cultuursector gaat zichzelf profileren
Lees ook:Culturele voedselbank nu ook in Den Haag
Lees ook:Amsterdamse Cultuurlening gelanceerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>