Extra voorstelling Hij Gelooft in Mij in december

Eerder werd al bekend dat de voorstelling Hij Gelooft in Mij een extra keer speelt op 2 december. Door de overweldigende vraag naar de allerlaatste kaarten is er besloten om nog een extra voorstelling in te lassen op dinsdag 16 december. Deze show heeft een feestelijk tintje omdat het ook de 750e voorstelling is.

Feest is het ook op 12 november aanstaande, als Hij Gelooft in Mij haar tweejarig jubileum viert. De voorstelling, met die avond Chantal Janzen en Martijn Fischer in de hoofdrollen, zal worden gespeeld in aanwezigheid van Rachel, Roxeanne en André Hazes Junior.

Feest

Bijna twee jaar geleden, op 11 november 2012, ging Hij Gelooft in Mij feestelijk in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam en bleek een groot succes. De musical werd bekroond met vier Musical Awards en vijf keer vijf sterren van de pers

Foto: Roy Beusker

 

Lees ook:Extra afscheidsvoorstelling Hij Gelooft in Mij
Lees ook:Hij Gelooft in Mij getolkt voor plotsdoven en vroegdoven
Lees ook:Woef Side Story grote winnaar Musical Awards
Lees ook:Extra voorstelling Kopenhagen
Lees ook:Oostpool neemt Amsterdam over

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>