Oostpool neemt Amsterdam over

Toneelgroep Oostpool verruilt de Veluwe voor de lichtjes van het Leidseplein. Van woensdag 30 november tot en met zondag 4 december 2011 neemt het gezelschap uit Arnhem de Stadsschouwburg Amsterdam over. Op het grote podium is op 30 november en 1 december LIstEn & See te zien, een samenwerking tussen Oostpool-regisseur Marcus Azzini en choreografe Ann Van den Broek. Op 3 en 4 december volgt De Misantroop van Molière, in de regie van Erik Whien. Het scharnier daartussen is op 2 december een speciale XL-editie van Club Oostpool, Oostpools culturele nachtclub, die tot nog toe alleen in Arnhem te zien was. Verder deze week films, inleidingen, nagesprekken, lezingen, het poëziehok en een expositie van foto’s en affiches. Uiteraard ook feest: na de première van LIstEn & See op donderdag 1 december en na de Club op vrijdag 2 december!

Kaarten voor LIstEn & See, De Misantroop en Club Oostpool XL zijn online verkrijgbaar (www.ssba.nl) en bij de kassa van Stadsschouwburg Amsterdam (020) 624 23 11.

 

Lees ook:Toneelgroep Oostpool viert jubileum met straatfeest
Lees ook:Druk seizoen voor Oostpool
Lees ook:Oostpool brengt Molières Misantroop
Lees ook:Boom Chicago verhuist naar Rozentheater
Lees ook:Ruud van Meijel directeur Oostpool

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>