Paul Dijkema nieuw artistiek leider DOX

Na 2,5 jaar bij DOX draagt Gemma Jelier het stokje over aan Paul Dijkema. Op dit moment combineert Paul het werk voor DOX met een vergelijkbare positie voor de Tomoko Mukaiyama Foundation in Amsterdam. Paul zal per 1 december 2014 officieel in dienst treden.

Paul is al ruim 30 jaar actief in de financiering, organisatie en het beleid van de podiumkunsten. Als zakelijk leider heeft Paul geopereerd bij vele producenten voor (doorgaans eigentijdse en midden/kleinschalig) theater, dans én muziek, en bij laboratoria voor jonge makers; daarnaast heeft hij ook vele jaren gewerkt bij subsidie-instellingen en brancheverenigingen. Maar in alle gevallen werkt en denkt hij graag vanuit de praktijk van de producerende en presenterende instellingen.

Paul hoopt samen met het bestuur en de artistieke staf, met de medewerkers op kantoor en vooral met de jongeren die zich in huis verzamelen nog veel aansprekende projecten te realiseren en bijzondere talenten helpen ontwikkelen. En hij hoopt DOX naar een volgende fase te kunnen ontwikkelen, als een stevig platform in Utrecht en als centrale instelling op het gebied van talentontwikkeling van jongeren in het land.

 

Lees ook:Firma Rieks Swarte stopt
Lees ook:DOX kiest voor muzikaal elektrosausje
Lees ook:Jeugdtheater in boekvorm
Lees ook:Binnenkort nieuwe rubriek Bellevue lunchtheater
Lees ook:Laatste Bits and Pieces van 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>