Laatste Bits and Pieces van 2014

BITS AND PIECESOp zondag 16 maart vindt alweer de laatste editie van Bits and Pieces van dit jaar plaats. Het wordt een vol programma met voorproefjes van nieuwe Toneelschuur Producties. Zo is er een fragment te zien uit Caligula, de nieuwste regie van Thibaud Delpeut.

Naast het fragment uit Caligula, waarin o.a. Vincent van der Valk en Wendell Jaspers te zien zijn, komen ook Kees Hulst en Hein van der Heijden langs. Zij spelen de (kunst)broeders op leeftijd in Schijn Bedriegt van Thomas Bernhard. Hoewel de repetities nog niet officieel zijn begonnen, komen ze al regelmatig bij elkaar om het stuk te lezen. Tijdens Bits and Pieces maken ze ons samen met regisseur Paul Knieriem deelgenoot van hun voorpret voor de voorstelling.

Op deze middag zijn veel jonge acteurs aanwezig. De jongste lichting wordt vertegenwoordigd door jongeren uit de cast van Starring #17 Midzomernachtsdroom. Na hun wekelijkse zondag-repetitie laten zij een fragment uit hun voorstelling zien.

Na afloop kan het publiek napraten met spelers, de regisseurs en met de medewerkers van de Toneelschuur. Voor kaarten kijk je hier.

Lees ook:Amsterdamse regiestudenten tonen werk in Toneelschuur
Lees ook:Thibaud Delpeut regisseert Caligula
Lees ook:Toneelschuur en filmschuur Haarlem best bezocht Haarlems podium
Lees ook:What we SEE
Lees ook:Toneel.blog te gast bij Amsterdam FM

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>