Speciale toneelkrant in Eindhoven

De Toneelkrant is een nieuw initiatief van Parktheater Eindhoven. Hierin krijgt het genre Toneel de aandacht dat het verdient. De 32 pagina’s tellende krant is gevuld met achtergrond- en actuele informatie, exclusieve interviews en artikelen, gericht op alle toneelvoorstellingen die te zien zijn bij het Parktheater in de tweede helft van het theaterseizoen. 

Helpen met kiezen
In het programma van het Parktheater is het genre toneel veelvuldig te zien met gemiddeld twee voorstellingen per week. Toneel is veelzijdig; het kan diepzinnig, uitdagend, meeslepend, ontroerend, amuserend, schokkend, leuk of gewoon mooi zijn. In ieder geval is het niet vangen onder één noemer  en daarom kan het kiezen van een toneelvoorstelling soms wat moeilijk zijn. Daarom heeft het Parktheater besloten juist dit genre extra onder de aandacht te brengen en de toneelliefhebbers, maar vooral ook mensen die nog nooit naar een toneelvoorstelling zijn geweest, te helpen met het maken van een keuze uit het gevarieerde toneelaanbod. De Toneelkrant is in een oplage van 26.000 verspreid in en rondom Eindhoven, maar hij wordt ook op aanvraag toegestuurd.

Lees ook:Culturele kieswijzer in Eindhoven
Lees ook:HZT zoekt figuranten voor voorstellingen in Eindhoven
Lees ook:Dit weekend Jeugdtheaterdagen in Eindhoven
Lees ook:Affiches La Fura Dels Baus gecensureerd
Lees ook:Toneel voor een prikkie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>