Dit weekend Jeugdtheaterdagen in Eindhoven

Komend weekend staat het Parktheater in Eindhoven in het teken van kindertheater. Het programma omvat vier voorstellingen en extra activiteiten voor de jonge theaterliefhebber. Die wordt met de sprookjesopera Barbe- Bleue van Opera Zuid (8+), Freule Julie van Theater Artemis (13+), Fanny en Alexander van de Toneelmakerij (8+) en de spannende musical Dolfje Weerwolfje van Theater Terra (5+) op zijn wenken bediend.  Verder staan er speciale maaltijden, workshops en inleidingen op het programma. Meer informatie: www.parktheater.nl

Lees ook:Kerstagenda: De nieuwe avonturen van Dolfje Weerwolfje
Lees ook:Speciale toneelkrant in Eindhoven
Lees ook:Nederlands jeugdtheater op Broadway!
Lees ook:‘In het theater’ op televisie
Lees ook:Uitmarkt barst los

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>