Annet Lekkerkerker nieuwe directeur Holland Festival

Annet Lekkerkerker wordt per 1 oktober de nieuwe zakelijk directeur van het Holland Festival. Dat heeft het bestuur van het Holland Festival bekendgemaakt. Lekkerkerker (44) werkte van 1997 tot 2002 bij ZT (Zuidelijk Toneel) Hollandia in diverse functies waarvan de laatste jaren als zakelijk directeur. Sinds 2002 was zij programmeur bij de Stadsschouwburg in Amsterdam. Artistiek directeur Pierre Audi van het HF en het bestuur zeggen ‘bijzonder verheugd’ te zijn over de komst van de nieuwe zakelijk directeur. Lekkerkerker volgt Johan Dorrestein op die het festival verliet in maart van dit jaar.

Lees ook:Nieuwe zakelijk directeur Ro Theater
Lees ook:Audi biedt koningspaar eerste boeken aan
Lees ook:Nieuwe voorzitter Holland Festival
Lees ook:Zakelijk directeur Holland Festival per direct weg
Lees ook:Ruth Mackenzie volgt Pierre Audi op bij Holland Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>