Zakelijk directeur Holland Festival per direct weg

Het Holland Festival had het al niet zo makkelijk. Enige tijd geleden, kort na de komst van de nieuwe zakelijk leider, uitte de Amsterdamse Kunstraad felle kritiek op de programmering. Nu lezen we in het Parool dat diezelfde nieuwe zakelijk leider, Johan Dorrestein, na tien maanden alweer opstapt. Hij heeft zijn werk met onmiddelijke ingang neergelegd.

”Er is over en weer vastgesteld dat we uiteenlopende ideeën hadden over hoe een zakelijk directeur zijn taken vervult,” aldus Sybolt Noorda, bestuursvoorzitter van het Holland Festival. Volgens het Parool is geen sprake van niet functioneren.

Lees ook:Annet Lekkerkerker nieuwe directeur Holland Festival
Lees ook:Geen Salzburg voor Pierre Audi
Lees ook:Nieuwe voorzitter Holland Festival
Lees ook:Nieuwe zakelijk directeur Ro Theater
Lees ook:Ruth Mackenzie volgt Pierre Audi op bij Holland Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>