Het Klokhuis gaat de theaters in

Het populaire televisieprogramma Het Klokhuis gaat volgend jaar de theaters in. De voorstelling Het Klokhuis, De Roadshow reist vanaf februari vier maanden langs de Nederlandse podia om met de kijkers de 21e verjaardag te vieren van het jeugdprogramma van de NPS.
Het Klokhuis, De Roadshow laat zien hoe je televisie maakt, aldus de producent dinsdag. Eén van de vaste presentatoren Bart Meijer, Dolores Leeuwin of Lisa Wade maakt samen met twee acteurs en een cameraman onder meer een soap en een quiz. Ook enkele bekende Klokhuisfiguren, onder wie Prinsesje Petronella, passeren de revue.

,,In De Roadshow komen een uur lang effecten, proefjes, trucs, acts, geintjes en liedjes voorbij”, zeggen de makers. Kinderen in de zaal worden uitgenodigd om op hun plek of op het podium mee te doen. De première is op 8 februari in Theater Figi in Zeist.

(ANP)

Lees ook:Jeroen Willems zingt
Lees ook:Actrice Georgette Reyevski overleden
Lees ook:Herkomst bijzondere maskers ontdekt
Lees ook:Loes Luca en Peter Blok in Augustus: Oklahoma
Lees ook:Alle hoop verliezen, dat is vrijheid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>