De Grote Verkiezingsshow genomineerd

Cabaretiers Van Houts en De Ket schreven een nieuwe komedie voor Het Zuidelijk Toneel en spelen uiteraard zelf mee. De staat klaagt vier burgers aan. De aanklacht luidt ‘verwaarlozing van hun democratische burgerplichten’. De rechter die dit absurde proces in goede banen moet leiden, wordt gespeeld door Harmen Siezen. George van Houts speelt de vader van het gezin en Tom de Ket is aanklager. Het publiek is enthousiast over deze voorstelling en nomineerde haar al voor de Toneel Publieksprijs. Ook de pers is positief: “Op uiterst amusante wijze kraakt De grote verkiezingsshow een aantal harde noten,” schreef De Telegraaf. Het Algemeen Dagblad noemde De Grote Verkiezingsshow “Een vrolijk rechtbankdrama. De vorm werkt verbazend goed.”

 

Meer informatie: www.zuidelijktoneel.nl

Lees ook:Verkiezingsshow wint ‘Delftse kijker’
Lees ook:Napoleon op Sint-Helena genomineerd voor Toneel Publieksprijs
Lees ook:Orkater genomineerd voor Toneel Publieksprijs
Lees ook:Medea genomineerd voor Publieksprijs
Lees ook:Niet goed, geld terug?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>