Extra voorstelling De Muurspecht in Bellevue

De voorstelling De Muurspecht wordt morgen 6 maart een extra keer gespeeld. Dit omdat het stuk vandaag werd gecanceld. Ook vorige week dinsdag ging de voorstelling wegens omstandigheden niet door. Op 6 maart speelt De Muurspecht om 12.30 uur en de extra voorstelling begint om 15.00 uur in Theater Bellevue in Amsterdam.

Binnenkort de nieuwe rubriek over Bellevue Lunchtheater waarin De Muurspecht centraal staat!

De Muurspecht gaat over de oude Emma en Jakob. Zij hebben hun hele leven met de grote omwentelingen meegedraaid, Emma als baanbrekende journaliste en Jakob als genbioloog. Nu is Emma aan het dementeren en vanavond stapt ze uit het leven. Ze houden zich groot met herinneringen en galgenhumor en ze hopen op een bericht van hun zoon, die al jaren niets van zich laat horen. Ondertussen denkt Jakob erover om achter Emma aan te gaan.

Foto: Ben van Duin

Lees ook:Binnenkort nieuwe rubriek Bellevue lunchtheater
Lees ook:Een middag in Theater Bellevue: De Muurspecht
Lees ook:Motregenvariaties komende dagen afgelast
Lees ook:Extra voorstellingen De Architect en Blauwe Vrijdag
Lees ook:Met mijn vader in bed (wegens omstandigheden)nu als Bellevue Lunchvoorstelling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>