Extra voorstellingen De Architect en Blauwe Vrijdag

In Theater Bellevue gaat het goed met het toneel. De voorstellingen Blauwe Vrijdag, van Orkater, en De Architect van Jakop Ahlbom zijn dusdanig populair dat er extra avonden geboekt zijn. De Architect is op 31 maart en 1 en 2 april te zien in de grote zaal. Beppe Costa’s muzikale vertelling Blauwe Vrijdag is tijdens een matinee op 8 maart nog te bezoeken. Toneel.blog schreef reeds een recensie over beide voorstellingen. Die van Blauwe Vrijdag lees je hier en die van De Architect hier.

Lees ook:Een blauwe vrijdag met Orkater
Lees ook:Extra voorstellingen Bacchanten van de Appel
Lees ook:What we SEE
Lees ook:Zegetocht van Boeing Boeing
Lees ook:Lachen en gieren met Hanneke Groenteman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>