Daan Schuurmans wint prijs

Daan Schuurmans viel gisteravond in de prijzen bij de Beeld en Geluid Awards. De acteur, momenteel te zien in de voorstelling Expats van Het Toneel Speelt, kreeg zijn prijs voor maar liefst twee rollen. Zijn aandeel in de series Annie M.G. en Bernhard – Schavuit van Oranje was goed voor de vakprijs van beste acteur. Monic Hendrickx kreeg de prijs voor haar hoofdrol in de maffia-serie Penoza. Daans voorstelling Expats is onlangs in première gegaan en in heel Nederland te zien.

Lees ook:Derek de Lint in bestuur ACT
Lees ook:Malou Gorter genomineerd
Lees ook:Kees Hulst en Maria Kraakman zijn de grote winnaars
Lees ook:Loes Luca in Gooische Vrouwen
Lees ook:Stef Aerts is de Beste Acteur

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>