Stef Aerts is de Beste Acteur

Op de Belgische site Permesso.be lezen we dat acteur Stef Aerts (22) vrijdag de prijs voor Beste Acteur won op het internationale filmfestival van Amiens. Aerts kreeg de prijs voor zijn rol in de film Adem, in een regie van Hans van Nuffel. Adem gaat over twee broers die aan de erfelijke taaislijmziekte lijden. Naast de prijs voor Stef Aerts, ontving Adem de Grand Prix des Amériques, de Prijs van de Oecumensiche Jury, de Variety New Talent Award in Zürich en de Alice in the City-sectie in Rome. Stef Aerts werd enige tijd geleden door Toneelblogs Inge Schouten geinterviewd naar aanleiding van zijn stage bij Toneelgroep Amsterdam. Lees dat interview hier! Daarna werd hij succesvol met de theatergroep FC Bergman.

Lees ook:De jongste broer van Toneelgroep Amsterdam
Lees ook:Radio-interview Louterbloemen
Lees ook:Jon van Eerd wint Gouden Notenkraker
Lees ook:Parade: Echte magie ontbreekt in Who the f*ck is Alice
Lees ook:Loek Zonneveld wint ACT Award

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>